Wednesday, 31 October 2012

Hawaii: Heaven On Earth

Hi. Dah lama tak update blog. Dah dekat sebulan. Nampak gayanya dah start dah perangai hangat-hangat taik ayam tu. Memula je semangat, lepas tu semangat pun hilang ke laut :)

Cakap pasal laut, nak cerita pasal satu tempat yang saya rasa sangat best iaitu HAWAII. Saya selalu berangan nak pi Hawaii sejak tengok cerita Baywatch. Dan mimpi jadi kenyataan bila supervisor master suruh saya present paper di conference kat Hawaii. Dan yang bestnya, dia sponsor semuanya kecuali shopping dan makan! Semua student di lab saya dapat pergi ke Hawaii. Dah jadi mcm trip sekolah la pulak. Kami bertolak dari Narita Airport ke Honolulu, lebih kurang 8 jam perjalanan. 

Hawaii bagi saya, satu tempat yang sangat cool dan relax. Selamba je mat saleh berjalan-jalan kat bandar without pakai baju dan kasut hehe Pakai bikini & just barefoot. Banyak outlet yang best-best, malam yang happening dan laut yang biru!

 These what I did in Hawaii and I enjoyed every moment of it!

1. Playing beach volley @ Waikiki Beach


2. Shopping at International Market Place


3. Watching sunset


4. Hula Dance


5. Rent a roadster & drive around Honolulu


6. Enjoying the beach



7. Hiking to Diamond Head & enjoying the awesome view

 



8. Souvenirs hunting at ABC Stores


9. Eat Hawaian food

the delicious Ahi Poke. I love tuna :)
the receipt. I ate Ahi Poke
the beautiful waitress

10. Discover the Big Tree @ Moanalua Gardens






11. Watch sunset again









 12. Shopping at factory outlet


13. Read some interesting signboard



14. And finally, of course jump into the blue sea ;)


Cheers! I am enjoying life....

1 comment:

  1. Seems to be a perfect place to learn something new.. Here I can pick many things for my blog as I have recently created and its in progress. My blog is totally different from your blog. But still I want the admin to suggest me that how can I attract visitors to increase traffic. Have a look here, http://free-songs.org on my blog and do suggest me if there is any requirement for any change. I would be really glad and any suggestions would be appreciated. Thanks in advance!!!!

    ReplyDelete